Nieuws

10 jaar Arena Corporate Finance

Het is al weer ruim 10 jaar geleden (1 juli 2009) dat Arena Corporate Finance het licht zag. En wat is er veel gebeurd in deze tijd. Niet alleen op het zakelijk vlak maar ook privé. Doelstelling was en is een pro actief advieskantoor te zijn voor de MKB ondernemer die het gevoel heeft er alleen voor te staan. En dat in uitdagende tijden. Denk aan de crisis met uitermate veel bijzonder beheer werk en activiteiten. Ondernemers die niet meer op vertrouwde partijen aan konden. Een veranderende wereld waarbinnen nieuw kansen en mogelijkheden zich aandienen.

Wij hebben ons tot doel gesteld de zakelijke klant te blijven bedienen met eerlijke adviezen en kansen, op en in de markt waarbinnen zij opereren. Wij streven daarbij altijd een gezond evenwicht te bewaren tussen de (on) mogelijkheden. En dat zoeken wij ook bij de partners waarmee wij zaken doen. Vertrouwen is daarbij een groot goed.

Arena Corporate Finance. Uw kennis van zaken! In de afgelopen 10 jaar maar ook in de toekomst uw partner voor fusie en overnames, recovery en bijzonder beheer en bedrijfsfinancieringen. Voor meer informatie kijk op onze website.