Arena Corporate Finance is opgericht door Maiko van Dam (1962). Al sinds 2009 helpt Maiko bedrijven om gezond te worden of gezond te blijven. Samen met zijn klanten zoekt hij naar manieren om de omzet te verhogen, kosten te besparen en nieuwe investeerders of financiers te vinden. Arena Corporate Finance kiest geen standaardoplossingen, maar slaat graag onverwachte wegen in – als die maar leiden tot het gewenste resultaat.

Maiko is bedrijfskundige en kent de bankenwereld als zijn broekzak. Hij heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring met het begeleiden van Bijzonder Beheer Trajecten, complexe financieringsvraagstukken en bedrijfsovernames. Maiko bijt zich vast in financiële en bedrijfskundige vraagstukken en laat pas los als hij zeker weet dat die opgelost zijn.

Maiko maakt graag het verschil voor MKB-bedrijven en de grootzakelijke markt

Wie met Maiko samenwerkt, weet altijd waar hij aan toe is. Hij zegt waar het op staat, is doortastend en betrokken en heeft het inlevingsvermogen om zich te verplaatsen in uw situatie. Maiko werkt graag voor bedrijven in het MKB en de grootzakelijke markt.

Nieuwsgierig geworden naar wat Arena Corporate Finance voor u kan betekenen? Neem contact op!

“Omzet verhogen, kosten verlagen, investeerders vinden, een overname of bedrijfsverkoop realiseren, wij maken het waar voor u.”

Maiko van Dam
Oprichter Arena Corporate Finance

M: 06-46607930
E: mvandam@arenafinance.nl