Martijn Boer (1973) is sinds oktober 2018 partner bij Arena Corporate Finance. Na zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit (1998) heeft hij diverse functies binnen het bankwezen bekleed. De rode draad binnen al deze functies is overnames en financieringen.

Martijn heeft ervaring met overnames en financieringen bij het MKB en Grootbedrijf

Hij heeft ervaring binnen uiteenlopende branches als de bouw, onroerend goed, scheepvaart, groenfinanciering en energiemaatschappijen en variërend van MKB tot Grootbedrijf.

Martijn heeft 20 jaar ervaring in bedrijfsovernames en bedrijfsfinancieringen en sinds 2008 is hij als ondernemer en corporate finance specialist actief in bedrijfsovernames en (overname)financieringen en advisering op strategisch niveau. Martijn heeft uitgebreide ervaring opgedaan in de begeleiding van bedrijven in uiteenlopende sectoren bij alle fases van het (ver)kooptraject. Van waardering en onderhandelingen tot ondertekening van de contracten.

Martijn’s passie is het om ondernemers bij doorslaggevende momenten in hun ondernemingsleven te begeleiden. Op deze momenten ondernemers met heldere analyses en doeltreffende maatregelen daadwerkelijk verder helpen, daar doet Martijn het voor.

“Wij hebben de kennis en ervaring om u daadwerkelijk
verder te helpen bij overnames en financieringen.”

Martijn Boer
Partner bij Arena Corporate Finance

M: 06- 5799 8781
E: mboer@arenafinance.nl