Strategie

Wij helpen u graag te bereiken waar u over drie jaar met uw onderneming wilt staan

Waar wilt u over drie jaar staan met uw onderneming en hoe gaat u dat bereiken? Wat is uw strategie voor dit jaar en voor de komende drie of vijf jaar? De vragen zijn eenvoudig te stellen, de beantwoording  is echter moeilijk. Zeker als u  uw strategie in uw eentje moet ontwikkelen. U zult bij het opstellen van een strategie een ervaren sparringpartner met de juiste financiële en bedrijfskundige kennis goed kunnen gebruiken. Een sparringpartner die niet alleen met u meedenkt maar ook de voortgang in de gaten houdt. En die niet bang is om u te confronteren met de verschillen tussen de financiële doelstellingen en de werkelijkheid. Een sparringpartner bovendien die u helpt bij het invoeren van de noodzakelijke stappen.

 

Onze aanpak bij financieel strategisch advies kent de volgende stappen:

Stap 1: Een analyse van de sterke en zwakke punten van de huidige organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de financiële administratie, de financiële situatie maar ook de structuur van de organisatie en de producten/diensten van uw bedrijf.

Stap 2: Een analyse van de kansen en bedreigingen die de markt biedt. Denk hierbij aan concurrerende producten/diensten, aan nieuwe concurrenten, aan andere ontwikkelingen op uw markt, enzovoort.

Stap 3: Op basis van de analyses van punt 1 en 2 stellen we de (financiële) doelstellingen van over drie jaar vast en hoe u die gaat bereiken. Met daarbij ook de juiste tussentijdse doelstellingen.

Stap 4: Een plan alleen is natuurlijk niet voldoende. Dus adviseren en helpen wij u ook bij de invoering van het strategisch plan in uw organisatie.

Zullen wij u bellen?