Nieuws

Equipment first

Bent u met uw bedrijf werkzaam in de bouw, landbouw, containers, grondverzet, haven, kranen, schoonmaakmachines, maritiem, wegtransport en op zoek naar financiering? Dan is Arena Finance de partij om u te adviseren.

Arena Finance heeft een groot netwerk van bedrijven die financieringsoplossingen bieden voor uw bedrijf, van bank tot FinTech. Daarnaast doen wij ook zaken met een leasemaatschappij die kijkt naar de waarde van het object (nieuw of gebruikt) en uiteraard ook naar de kwaliteit van de klant. Ook als het object al in bezit is, kunnen wij u met een sale and leaseback-constructie aan liquide middelen helpen. Bijvoorbeeld als uw bedrijf weer (te) snel groeit.

Deze partij stelt zich als doel het Nederlandse bedrijfsleven in de agrarische sector, bouw, grondverzet, infra, logistiek en/of recycling weer te laten groeien met behulp van equipment leasing oplossingen. Relaties kunnen rekenen op een ondernemende aanpak, flexibiliteit en snelheid. Arena Finance en deze leasemaatschappij laten het mkb, de motor van de Nederlandse economie, weer draaien.

  • De waarde van het equipment bepaalt de mogelijkheden
  • Gebruikte equipment inzetten in een sale en leaseback: liquiditeiten vrijmaken op de stille reserves in het equipment
  • Beoordeling van de maandelijkse betalingscapaciteit in plaats van beoordeling van de balans en financiële ratio’s
  • Leasing van equipment in het buitenland, ook voor verhuurders
  • Operational leases waarbij de objecten off-balance zijn